Om meg!

Jeg heter Susann  og bor i Telemark sammen med min samboer Christian,den hvite skipskatten Pippi og Welsh Corgi Cardigan gutten Vinnie.
Min store lidenskap er hunder,i senere tid har jeg fått en stor interesse for å ta bilder. Jeg har også fått øyne opp for hundeutstillinger etter å ha blitt bitt av basillen når vi var på valpe show med Vinnie.
Vinnie kommer jeg til å stille ut en del framover,han har vært på 2 utsillinger der han gjorde det veldig bra. Se hvordan det gikk på Vinnie sin side.
Ellers trener jeg hverdags lydighet med han,trener litt feltsøk,også har vi prøvd oss på agility,bare ikke hinderene enda,da jeg vil Røntge han føre han begynner å hoppe.
Vinnie har vist at han elsker å trene feltsøk,da jobber han med en iver og glede som er en fryd å se på :)
Jeg trener en del triks med han også,så han skal få brukt hode sitt når det er dager med bare gå turer.
Ellers er Vinnie en helt "vanlig" familie hund og er med oss hvor enn vi skal,og som rett og slett bare nyter livet som en lykkelig aktiv familie hund :)
Jeg har alltid drømt om å ha en rasehund som jeg kan drive med utstilling med,så den dagen vi skulle få oss en rasehund var stor.
Jeg ville egentlig ha ei tispe,men så så jeg Vinnie og han smelta hjertet mitt helt og jeg bare måtte ha han,hehe. Han kom hjem til oss 10. januar 2011
Vinnie kommer fra Imme`s Kennel på Akkerhaugen og er etter:
Nuch Imme`s Delightful Blue(Lulu)
X
Nuch Verdidas Gillis to Imme`s
Vinnie er født 05.11-10. Reg.nr. NO30464/11
Vinnie var eneste blue merl`en i kullet på 5.
Vinnie står til tjeneste i avl når han er røntget og øyelyst når han er 18.mnd. gammel.