Vinnie

Vinnie er en Welsh Corgi Cardigan gutt som er født 05.11-10
Det er aldri ett kjedelig øyeblikk sammen med denne gutten,han finner stadig på noe som får oss til å le så vi griner. Han er en gutt som liker å gå lange turer i skog og mark,hans favoritt hode aktivitet er feltsøk,det er ikke så veldig mange gangene han har hatt feltsøk,men når han går feltsøk,så gjør han dette med en stor iver og glede.
Ellers har han til nå (8.1-12) vært på 2 utstillinger,der han har gjort det kjempe bra. Første gang var valpe show i Sandefjord,der blei han BIR ( best i rase) og gikk videre til gruppen,der konkurrerte han mot 6 andre hunder (han var yngst) og blei 3.dje beste i gruppa,noe jeg var strålende fornøyd med. Dette var også min første gang i utstillings ringen. Andre gang Vinnie blei stilt,debuterte han i junior klassen,og gikk mot en 6 mnd. eldre hannhund som allerede hadde mange CK og Cert,så jeg var kjempe spent på åssen det ville gå.
Men jeg hadde overhode ikke noe å bekymre meg for,Vinnie fikk første plass og exelent,han fikk ikke ck pga. han var for godt utvikla for alderen,hehe.

Framover i år kommer vi til å reise en del på utstillinger,og målet er selvfølgelig å få han til å bli Champion :) Ellers skal vi også i år trene en del på den lokale hundeklubben,Vinnie elsker også å trene lydighet,da går han klistra til beinet mitt med DEN kontakten. Nå er det riktig nok lenge siden jeg har trent lydighet med han,men regner med at han vil trene og gå da med like stor iver som han har vist  :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar