mandag 2. januar 2012

På tur med Anita,Champ,Vinnie og meg.

På fredag (30.12-11) reiste Anita,Champ (Groendal valp,snart 6 mnd.),Vinnie,barnebarnet til Anita (4år) og jeg ut på tur til en skogs vei.
Det var andre gang vi gikk tur sammen,første gang hadde hu med seg Cash (blanding mellom Collie og Whippet,5år),da gikk vi tur i skogen med alle hundene i bånd siden det var første gang og vi ville la hundene bli kjent med hverandre på en ordentlig måte.

Så på fredag bestemte vi oss for å bare ha med oss Champ og Vinnie så de kunne leke og herje sammen,Cash passer så på Champ,så når han er med så kan vi ikke slippe de sammen.

Hundene koste seg masse,og lekte kjempe bra sammen,de fant virkelig tonen med en gang. Det var så gøy og herlig å se på hvordan de komuniserte,de har så godt språk begge to :)
Så her kommer det en del bilder fra turen :) Det ser veldig voldsomt ut på noen av bildene,men det var det ikke,hehe.











Champ sklir og detter på glatta,hehe

Champ faller så lang han er :)










Anita og barnebarnet hennes. Anita  passer på hu så hundene ikke løper hu ned når de herjer.




Champ synes det var like greit å gå over Vinnie enn rundt,hehe.


Vinnie fant seg selvfølgelig en bekk han absolutt skulle ut i å bade i mens han drakk. Tror han gossa seg over at jeg ikke fikk tak i han også,hehe.

Det vannet smakte veldig godt virka det som :)

2 kommentarer:

  1. Tusen takk Sivva :D Vi fikk oss mange gode lattere på turen kan du trygt si,de er jo så artige sammen :) Koselig at du likte bloggen og bildene :)

    SvarSlett