torsdag 5. januar 2012

Ut på tur i nysnøen!

I dag igjen var meg og Vinnie på en kjempe koselig tur med Anita,Cash og Champ. I dag gikk turen til Østerholtheia. Vi skulle egentlig parkere ovenfor bommen,men når Anita gikk ut av bilen for å låse opp bommen,så var det speilblankt under snøen,så da gikk vi heller oppover :) Som på alle turene våres,så slippes Cash løs først,så han får litt fred og ro fra rampene til å gå på do og til å løpe og kose seg uten å ha to ramper hengende etter seg,hehe.
Etter en stund,så slapp vi Vinnie og Champ løs sammen med Cash. Og det gikk rett og slett overraskende bra,Cash er en tålmodig herremann som godtar altfor mye rampestreker fra valper/unghunder,hehe.
Anita og jeg måtte stadig "jage" Vinnie og Champ framover,for de ville bakover til Cash hele tia å erte han,så for at han skulle få litt fred fra de,så gjorde vi det sånn :) Men stort sett så gikk det kjempe bra,Cash prøvde å sette Vinnie på plass,men den gogutten han er,er jo altfor snill når han setter Vinnie på plass,så Vinnie brydde seg egentlig ikke om det,hehe.
Når turen var ferdig,så satt vi Cash i bilen,og gikk opp på toppen av den ene bakken,så vi kunne slippe Champ og Vinnie der,så de fikk ut siste rest av energien de hadde :)
I dag glemte jeg faktisk kamera hjemme,så filma jeg heller med mobilen. Filma Cash,Vinnie og Champ når de lekte og tulla. Og Vinnie og champ når de lekte etter at turen var ferdig :) Kos dere med filmene :)

                                       Vinnie,Cash og Champ leker.



                                         Vinnie og Champ leker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar