lørdag 7. januar 2012

Ut på tur,aldri sur!



I går var meg og Vinnie på tur igjen med Anita,Cash og Champ,ikke noe nytt det akkurat,vi har vært på tur med Anita og hundene hver dag denne uka,noe som har vært kjempe koselig :)
Denne gangen gikk turen til enda ett nytt sted :) Når vi kom fram,så slapp vi hundene løs med en gang,det er første gang vi slipper alle 3 løse med en gang vi har kommet fram. Og det gikk jo bare strålende. De guttene våres er jo så snille og gode,selv om Vinnie og Champ rotter seg mot Cash og erter han stakkars,men han er flink til å sette de på plass når han blir lei,så vi lot de ordne opp selv,eller,nesten selv,vi korrigerte de litt når de blei for intense mot Cash.
Ellers gikk turen som en drøm rett og slett. Cash turte endelig å sette Vinnie på plass også,noe jeg synes er kjempe bra. Men Cash gogutten er litt for mild i måten han setter de på plass,så de tar han ikke så veldig seriøst,og fortsetter å erte etter at de har blitt satt på plass,hehe. Men DA bryter vi inn å snakker til de to pøblene.
Anita og jeg prøvde også å bare ha Cash og Vinnie løse sammen,mens Champ gikk i bånd,og det gikk strålende,Vinnie erta Cash ikke i det hele tatt,de løp rundt å koste seg bare. Men så fort Champ blei slipt løs,så var det å rotte seg sammen å erte Cash igjen.
Cash blei til slutt så lei at han jaga både Vinnie og Champ rundt og nappa de i nakkepelsen. Jeg fikk filma når han jaga de rundt og satt de på plass. Champ erta Cash som vanlig,så da jaga Cash han,og var på vei til å nappe Champ i nakken,men føre han rakk det,så hyler Champ ut,det høres ut som at han får virkelig juling,noe han ikke fikk,Cash var overhode ikke i nærheten av å ta han,han bare jaga Champ,hehe. Så det er tydelig at Champ viste hva som skulle komme,at det var derfor han hylte ut. Men dette ser dere jo på videoen. Der ser dere også at Champ stadig er borte for å bytte/erte på Cash for å prøve å skape en konflikt mellom han og Vinnie,men det gikk ikke,hehe. Hundene fikk virkelig kjørt seg og løpt fra seg i går,så de blei ordentlige slitende,Vinnie er enda sliten etter i går,hehe.  Nei,nå er det nok skravling,kos dere med bildene og videoen.











Ikke lett å tisse like høyt som Cash der han har tissa når man har korte bein,hehe.





Vinnie ser bare komisk ut når han rister seg,hehe.

Champ erter Cash.

Og flinke Cash sier i fra.





Harmoni i den lille gjengen vår :)
















Champ erter Cash.

Vinnie står nede i lyngen å bjeffer og erter Cash,hehe. Ikke så lett å se han i all den lyngen :)

Vinnie står å bjeffer for å erte Cash.


Vinnie og Cash var løse aleine litt,mens Champ gikk i bånd. Det ser ut som at Vinnie vil ha Cash med på lek her :)


Cash fikk til slutt nok av ertinga til Vinnie og Champ,så da løp han rundt å "jagde" de og satt de på plass.

Ups. Her snubler Cash i Vinnie så Vinnie tryner,hehe.





Gogutten Cash prøver å sette rampen Vinnie på plass med å kjefte på han,noe som ikke gikk,hehe.

Så da måtte han ty til "hardere" metoder,selv om ikke det heller hjalp pga. Cash er altfor mild i måten han setter Vinnie og Champ på plass på.






Flinke Cash som setter rampen Vinnie på plass :)





Vakre gogutten Cash <3

Vinnie og Cash leker sisten ser det ut som,hehe.









Vinnie elsker å rulle seg,mens Champ ser dumt på han,hehe.

Godt å rulle altså :)

Virkelig godt å rulle :)

Cash måtte også bort å se hva rampen Vinnie dreiv med :) Også bare måtte han snuse litt på Vinnie :)

Riste,riste,riste :)

4 kommentarer:

  1. FOR NO HERLIGE HUNDER! Flotte bilder!! Fortsett å Knips! Stor klem i fra Daniela og flokken ;)

    SvarSlett
  2. Tusen takk Dana :) Ja,de hundene er så herlige,også kommuniserer de så godt med hverandre at det er en fryd å se på :) Skal fortsette å ta bilder jeg vettu,hehe. I morra skal vi ut på tur igjen med Anita og hundene,men da skal mannfolka våres være med også,da skal vi ut i skogen å grille å kose oss,så sant det ikke regner og er bikkje kaldt da,da orker ikke mannfolka våres å være emd,hehe.

    SvarSlett
  3. så mange herlige bilder da! ganske tydelig flere hunder som koser seg:D

    SvarSlett
  4. Så koselig at du likte bildene Therese :) Ja,de tre hundene der stor koser seg sammen :)

    SvarSlett