tirsdag 3. januar 2012

Video av Champ og Vinnie.

Når Anita og jeg var på tur med Cash,Champ og Vinnie på nyttårsaften,så filma Anita leken mellom Champ og Vinnie,artig å se på i ettertid synes jeg :)
Så her får dere også se den,og legg merke til hvor godt språk de har,de kommuniserer så utrolig bra synes jeg :) Cash satt i bilen mens Champ og Vinnie lekte. Det er han som bjeffer i bakgrunnen,hehe.

4 kommentarer:

  1. hehe hærlig, det var lite lyd bort sett fra i den bilen som står der da. Når hundene her leker så høres det ut som de er på tur å drepe hverandre. Er bare Tika som er stille mens Ronja og Akira buldrer som bare det.

    SvarSlett
  2. hehe,jade er som regel stille når de leker,en sjelden gang at de lager lyd :) Vinnie lager lyd når han er veldig ivrig i leken,hehe.
    Lurven var akkurat som Ronja og Akita,han lagde også masse lyd når han lekte :)

    SvarSlett
  3. Mange blir skremt når de hører spesielt Ronja for hun er hakket værre enn Akira, det er mye lyd på de for å si det slik. Tika er helt stille når hun leker, og det kommer nok av at bullmastiffen skulle bevege seg lydløst i terrenget til tross for størrelsen og tyngden så skulle de styrte innpå inntrengere i ei voldsom fart samtidig som de ikke skulle bli oppdaget.

    SvarSlett
  4. hehe,kan tenke meg det er mange som blir skremt når de hører hu i lek ja,hehe. Det var mange som trodde Lurven var sinna når han lekte og blei redde for han :)
    Ja,det er nok derfor Tika er så stille når hu leker ja :)

    SvarSlett